Referenssit

– Mari på Wasadesign gjorde ett fantastiskt jobb hos oss när vi renoverade vårt radhus. På kort tid fick toaletter och ett badrum som vi länge hade drömt om. Vi är mycket nöjda över samarbetet och tacksam för all hjälp som vi har fått med att planera och genomföra allt!

Heidi Sandberg och Simon Sandvik

– Käytimme Wasadesignia edellisen asuntomme stailauksessa myyntiä varten. Yhteistyö oli helppoa koska myös meidän oma toivetta ja näkemystä lopputuloksesta käytettiin suunnittelutyössä. Lopputuloksena oli upea meidän näköinen koti, kuitenkin sisustuselementeillä joita emme itse olisi osanneet käyttää. Myös osa uuden asuntomme sisustuksesta on suunniteltu yhteistyössä Wasadesignin kanssa.

Heidi Vuorijarvi

– Vi kände till hundra procent att vi kunde lita på Mari och hon hade en god fingertoppskänsla känsla för vad vi ville ha. Det gick superlätt att diskutera med henne om vad vi behöver - och när vi behövde göra ändringar gick det väldigt smidigt och snabbt. Det var lätt att ta kontakt med Mari och hon svarade professionellt på alla frågor och funderingar vi hade. Vi är jättenöjda! 

Hanna West