Maksimoi asuntosi potentiaali!

Wasadesign tarjoaa stailausta kotiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Luomme tyylin ja tunnelman yksittäisiin huoneisiin tai koko rakennukseen.

Stailauksen tavoitteena on usein tehdä asunnosta mahdollisimman houkutteleva myyntikohde tuomalla esiin sen parhaat ominaisuudet. Positiivisen, huolitellun ja harmonisen tunnelman luominen asuntoon kasvattaa kiinnostusta markkinoilla.

Valmiiksi sisustetut huoneet ovat hyvä lähtökohta työllemme, ja luomme mielellämme parhaan mahdollisen toteutuksen jo olemassa olevien huonekalujen, tekstiilien ja tuotteiden avulla. Tarpeen mukaan lisäämme myös uusia vaikutteita ja tyylikokonaisuuksia, jotka tuovat esiin huoneen luonteen ja maksimoivat sen potentiaalin. Myyntistailauksen tärkeimpiin elementteihin kuuluu tilan tunteen luominen sekä raikkaan ja ajankohtaisen tunnelman välittäminen. Ensivaikutelma voi usein olla ratkaiseva.

Yhteistyö aloitetaan aina tapaamisella, jonka aikana tutustumme stailausta kaipaavaan tilaan. Sinun tarpeidesi pohjalta teemme tarjouksen, josta selviää sekä hintatiedot  että projektin seuraavat askeleet.

Varaa tarjoustapaaminen jo tänään.