Ett glatt och erfaret gäng

På Wasa Design jobbar ett glatt och erfaret gäng som brinner för utmärkt kundservice. Vi finns till för kunden både när det gäller mindre och större projekt. Varje renovering eller nybygge är unikt och oftast ett stort projekt för kunden att ta sig an. Vi lyssnar på kunden, ger förslag på utförande och tar alltid kundens egna önskemål och budget i beaktande.

Wasadesign arbetar med hela processen från idé till utförande. Du väljer om vi finns med hela vägen eller om vi hjälper dig på traven i början. Vi lockar fram kreativitet, inspiration och ger dig nya infallsvinklar.  Ett harmoniskt hem skapar lugna och harmoniska invånare. Ett välplanerat kontor gynnar kreativitet, flow och gemenskap.

Du kan anlita Wasadesign när du vill göra om hemma eller i offentliga miljöer.

Thomas Berglund – bild på Thomas
Wasa Designs ägare och har jobbat i branschen sen 2011. Thomas är en duktig och välkänd designer både lokalt och nationellt. Har genom åren samlat på sig flera fina utmärkelser och ett stort antal referenser på hundratals renoveringar och projekt. Thomas är en engagerad 4 barns far och aktiv inom föreningslivet både som förälder och som företagare. Thomas instagram är thomas.berglund.     

Jenni Jalkanen – bild på Jenni
Planering, försäljning, showrooms-ansvarig. Jenni är en omtyckt designer och mycket bra på tidsplanering och projektledning. Jenni har jobbat inom branschen sen 2017. Jenni gillar utmärkande detaljer och speciallösningar. Jenni bor tillsammans med sin familj i ett traditionellt Österbottniskt stockhus från 1800-talet som de själva renoverat. Jennis instagram är jenni.jalkanen.

Nina Hägen – bild på Nina
Planering och försäljning. Nina började jobba på Wasa design i samband med bygg- och renoveringsboomen under pandemin 2020. Denna fartfyllda start har redan gett ett stort antal referenser och erfarenheter från både renoveringar och nybyggen. Nina är praktisk och gräver gärna i trädgården eller pysslar i det egna huset på fritiden. Ninas instagram är ninalouisehagen

Andreas Hatt – bild på Andreas
Planering och försäljning. Andreas har varit en del av Wasa Designs team sen 2022 men har också över 10 års erfarenhet från elementhustillverkning. Andreas har studerat matematik på universitetet så Andreas beräkningar är att lita på.  Noggrannheten i vårt jobb för siffror och mått föll naturligt för Andreas– han är bokstavligen teamets mattegeni.

Vårt gäng består också av 5 hantverkare med lång erfarenhet inom renovering och snickeriarbeten.