Vi skapar harmoni och välbefinnande

Visste du att rätt inredning kan få oss att må bättre? Wasadesign hjälper er att skapa trivsamma rum och gemytliga miljöer - både hemma och på jobbet.

Ett harmoniskt hem skapar lugna och harmoniska invånare. Ett välplanerat kontor gynnar kreativitet, flow och gemenskap.

Vår inredningsdesigner Mari Okker-Berglund är utbildad artesan och har ett långtgående intresse för estetik, material och färgval. Mari brinner för det senaste inom hållbarhet, stil och design. Med erfarenhet av ett mögelskadat hem ligger giftfria val Mari varmt om hjärtat. Att välja rätt material från grunden är en investering för framtiden.

Wasadesign arbetar med hela processen från idé till utförande. Du väljer om vi finns med hela vägen eller om vi hjälper dig på traven i början. Mari lockar fram kreativitet, inspiration och ger dig nya infallsvinklar. Tillsammans tittar vi på färger, tapeter, möbler, former och material och skapar känslan du vill åt.

Du kan anlita Wasadesign när du vill göra om hemma eller i offentliga miljöer. Vår styrka ligger i inredningsplanering och styling, men vi förmedlar även hantverkare för alla typer av renoveringar inomhus.

Har du en redan idé?

Ta kontakt så maximerar vi rummets potential!